Valutaer:
Log ind / Opret konto  |   (0 Items in Cart: ) - DKK0.00

Forsendelse & Retur

Vores levering

davidsonknollfarm.com har mange punkter for levering af serviceydelser til kunder over hele world.Our punkt i Los Angeles ville gøre levering til USA og Canada, mens vores europæiske kunder har deres varer leveret fra Hong Kong og Kina og andre lande også være levering af en sådan bestand.

Leveringstid

Elementer vil blive sendt ud 2 til 3 dage efter modtagelsen af ​​order.In generelt, kan du tage omkring 5 til 8 hverdage for levering, afhængigt af de forskellige former for levering dig select.Please opmærksom på, at nogle ordrer gå igennem vores bekæmpelse af svig afdeling . Hvis din ordre er valgt, vil blive anmeldt, og din ordre kan blive forsinket yderligere 3 forretninger days.We er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres addresses.Please sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.

Bestil Tracking

De giver os mulighed for at spore din ordre med et klik på mouse.When forsendelsen er bekræftet, vil du modtage et tracking nummer i din bekræftelses-e-mail.We udelukker ikke muligheden for, at vores produkter kan løbe ud i vores lokale lager. I dette tilfælde vil vi forbeholder os retten til at levere produkterne fra Hong Kong uden ekstra omkostninger.

Hvad vil jeg blive opkrævet for skibsfarten?

Forsendelsesomkostninger varierer meget afhængig af værdien af ​​materialer og håndværk af emnet og dets endelige bestemmelsessted shipment.Shipping satser er tydeligvis skrevet i beskrivelsen af ​​de enkelte punkter og er ikke negotiable.Please overveje dette, når du bestiller.

Hvordan kan jeg spore min forsendelse?

Vi leverer dit køb inden udgangen af ​​næste arbejdsdag efter check-out.We vil gerne sende en e-mail med et tracking nummer, så du kan kontrollere status for din leverance på hjemmesiden for luftfartsselskabet.

Hvad skal jeg gøre, hvis min forsendelse ankommer?

Der kan gå op til 10 arbejdsdage for dit emne at være delivered.If det stadig ikke ankommer, skal du klikke på 'Kontakt os' knappen på website.We vil svare så hurtigt som muligt.

Hvordan sender jeg varer til en anden adresse?

Under vores købsprocessen, skal du gøre det klart, hvor du ønsker dit køb sendes som kan være forskellig fra din faktureringsadresse kreditkort.

Retur

Din fulde tilfredshed er vores prioritet for langsigtede forretningsmæssige mellem os, tilbyder vi en tilbagevenden og udveksle instructions.Before du ønsker at returnere varer, kan du kontakte os via E-mail for at drøfte problemet first.Most af den tid, vi er i stand til løse problemet ved at give teknisk support og behøver ikke at sende noget tilbage.

Udskiftning

Inden for 30 dage (fra datoen for modtagelse af produktet), er, hvis du finder de produkter, du vælger ikke tilfredsstillende med hensyn til farve eller størrelse, kan den returneres og erstattes under følgende conditions.You skal sende os produkterne i den originale emballage ( du betaler fragtomkostninger). Produkterne bør ikke used.When vi modtager de returnerede intakt produkt, vi vil erstatte med nye og sende dem tilbage til you.Shipping afgifter for erstattet produkter, som vi sender til dig, må også tages af dig . Før du sender varer til udskiftning, kan du overføre udgifterne til forsendelse af genstande tilbage til supplerende erstattet af os first.As snart betalingen er gennemført, vil vi erstatte de emner og sende den til dig.

Restitutioner

Vi vil være glade for at returnere eller bytte varer, som modtages med original emballage inden 30 dage efter købet (fra datoen produkter blev modtaget, skal du bemærke, at davidsonknollfarm.com ikke er ansvarlig for forsendelsesomkostninger tilbage.) Hvis du finde de produkter med kvalitet problemer (ikke-menneskelige faktorer eller ydre skader-resistente), kan returneres og replaced.You skal sende os produkterne i original packaging.When vi modtager de returnerede intakt produkt, vil vi sende nye til dig i stedet for det tidligere produkt . Vi vil betale forsendelsesomkostningerne for produkter, vi sender til dig udskiftes (NB:. Vores kvalitetskontrol eksperter giver en klar udtalelse om kvaliteten, hvis problemerne er forårsaget af personlige faktorer eller ydre skader resistente, de købte produkter vil ikke blive repareret, erstattet eller returneres gratis.

Retur og en delvis tilbagebetaling

UR hjemmeside kan ikke give en fuld refusion for ikke-kvalitet problemer såsom:
"Produktet ligner ikke de billeder."
"Produktet er ikke, hvad jeg forestillede mig det skal være."
"Jeg er ikke tilfreds med dette produkt."
I 7 dage (fra datoen for modtagelsen produkter), hvis du har brug for returnering af varer indkøbt til ovennævnte grunde skal du sende os produkterne i original emballage (du betaler forsendelsesomkostningerne). Når vi modtager returnerede intakt produktet, plus forsendelse omkostninger, vil der også betale en 15% udsætning gebyr baseret på den samlede ordre og give dig en delvis tilbagebetaling.

Back